ON saapunut minulle jo alkuviikosta joten anteeksi pyyntö etten ole saanut aiemin kuvattua tänne syitä on useita piti ladata kameran akku kun oli tyhjentynyt .Olen ollut kipeänä selkäni on oikutellut kuin pieni lapsi minulle ja olen jäleen flunssassa joten nenäliina on ollut paras kaveri tällä viikolla ja oma rakas sänky.

Palaan tähän mielenkintoiseen lähetykseen yllätyin positiivisesti lähetyksen suhteen sen kertoo tämä ensimäinen kuva siis mitä sainkaan.

IMG_0508.jpg?1489953564

Sain siis lapsenlapseni laskeman näitä pusseja 21 kpl ihan kaikki ei oo tässä kuvassa.hoksasin taasen aika hauskan jutun mitä näille voisi tehdä joka ei ole vielä aiemmin juolahtanut mieleeni käytätköhän ystäväni sinä myös näitä askartelussa.

Seurava kuva

IMG_0510.jpg?1489953562

Nämä kirkaat puna sävyset ovat myös pusseja  joihin voi askarella kyltin mukaan ja sehän näistä hauskan tekekin ja ovat menossa käytöön kunhan ensin vähän jotain askartelen.

Tässä kuvassa näkyy kaikkea ihanuksia joita on kiva hiplata ei raski ihan heti käytää.

Seuraava kuva

IMG_0511.jpg?1489953560

Upeita leimakuvia ja papereita nää on herkkuja on vain yksi sama kuva joka minulta löytyy leimasimena ja yksi tekxti joka on myös

Seuraava kuva

IMG_0514.jpg?1489953557

Näistä ei ole mitään ennestään ja eikö vain olekin ihania sormet syhyäis jo tekemään jotain mutta odotellen vielä että flunssa lähtee pois ja jaksan keskittyä kunnolla

tää on kyllä ollut ihanin vaihto mikä on ollut kaikki on niin ihania juttuja olen niit hurahtanut leimakuviin ja satnssikuviin ja ennen kaikkea korttiaskarteluun .Kiitos näistä ihana ystäväni.